CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, 14 April 2014

GUBAHAN HANTARAN DALAM MAJALAH PESONA PENGANTIN MEI 2014

Salam...

Dah lama sangat tak update blog...kini anda semua boleh melihat gubahan terbaru daripada mamacollection dalam facebook Gubahan Hantaran Pink Turuquoise Enterprise, ni link nya https://www.facebook.com/pages/Gubahan-Hantaran-Pink-Turquoise-Enterprise/454794504606891

Mari kita lihat gambar2 yang dalam majalah PESONA PENGANTIN MEI 2014..Insyaallah kami akan update gambar2 lain lagi nanti ye...






Rajin2 jenguk facebook Gubahan Hantaran Pink Turquoise Enterprise untuk design terkini ye :)

hubungi PUAN RAIHAN 019-3925515 untuk maklumat lanjut.

Wednesday, 6 November 2013

KOLEKSI SIRIH JUNJUNG TERBAHARU

assalamualaikum :) di sini saya letakkan koleksi sirih junjung yang terbaharu saya buat untuk masa ni. memandangkan cuti sekolah pun dah dekat, mesti ramai yang nak melangsungkan perkahwinan, pertunangan dan sebagainya. jadi, tengok2 la ye :)











RM 45.00 (termasuk bunga segar,gambir)

so, kalau ada yang berkenan, boleh terus hubungi saya ye :) jumpa lagi!




HANTARAN BUNGA KAIN ORGANZA


Assalamualaikum..ini contoh hantaran terbaharu dari pihak kami..harganya memang berpatutan..jadi,tengok2 lah dulu ye..and jika berminat,terus hubungi Puan Raihan..thanks :)

BUNGA DULANG


                                                            RM 15.00 sahaja !


BEKAS GULA-GULA ATAU COKLAT UNTUK HANTARAN


                                                                  RM 5.00 untuk satu bekas :)

BEKAS HANTARAN (POLISTERIN)




                                                      RM 15.00 (saiz kecil) RM 20.00 (saiz besar)

BEKAS HANTARAN 3 DALAM 1 (LAPIK POLISTERIN,BEKAS KERAWANG DAN BUNGA DULANG)

RM 40.00 sahaja

sekian sahaja update terbaharu dari kami. teruskan membaca blog kami :) 




Monday, 13 May 2013

HANTARAN MARSHMALLOW

hantaran marshmallow terbaharu dari pihak kami :) absorted colour :)
harga RM 25.00

BUNGA ROSETTE DOLLY PAPER

bunga khas untuk keluarga semasa majlis perkahwinan
harga : RM 3.00

bunga penanggah ikut tema majlis 
harga : RM 2.50 


HANTARAN PERKAHWINAN ARIF

assalamualaikum..ni bekas hantaran untuk perkahwinan anak saya,arif..yang bertemakan bunga :) tengok2 la,kalau ada rasa berkenan,boleh tempah ye :) macam biasa,warna boleh pilih .

harga RM45.00 , termasuk pahar yang cantik tu ye :)

ini pahar bersama bakul buah .
HARGA BAKUL BUAH : RM 30.00 (tak termasuk pahar )

yang ini RM48.00 termasuk pahar :) (bunga keliling pahar)

contoh : bekas hantaran untuk barangan kemas .
bekas gula-gula atau coklat RM 35.00 (tak termasuk pahar)

hiasan meja makan pengantin 
harga : RM 15.00

pahar dililit bunga rose manik (ikut tema)
harga : RM 25.00





Sunday, 12 May 2013

BUNGA TELUR DOLLY PAPER :)

okay,ni bunga pahar yang saya buat khas utk majlis perkahwinan anak saudara saya di kelantan baru-baru ini . untuk sebarang tempahan, boleh hubungi saya :) warna,macam biasa, boleh pilih .